HEMMOTTELUHOIDOT, REIKIHOITO SEKÄ ITÄMAINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Wellness by Jaana tarjoaa asiakkaille hemmotteluhoitoja. Palveluihin kuuluu Itämainen kasvo- ja päähieronta sekä Reikihoito.

Hoidot toteutetaan Siilinjärvellä Jaanan kotona tai asiakkaan kanssa yhteistyössä sovitussa muussa paikassa. Katso alapuolelta tarkemmat tiedot hoidoista ja varaa aika itsesi tai tuttavasi hemmotteluun.


ITÄMAINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Itämainen kasvo- ja päähieronta on lempeä ja rentouttava hemmotteluhoito. Hoidon tavoitteena on rentoutunut keho ja valoisa mieli. Hoito sopii erinomaisesti stressin ja stressiperäisten lihaskireyksien hoitoon. Itämainen kasvo- ja päähieronta sopii hyvin myös polttarisankarin hemmottelu hoidoksi. Hoidon aikana käsitellään hartiat, rinta, kädet, niska, pää ja kasvot lempeästi ilman kovaa kivun tuntua. Hoidon kesto on 45min. Hoito tehdään selinmakuulla vaatetuksen päältä. Hoito ei sovi henkilöille, joilla on kuumetta, vakava epilepsia, sydämentahdistin, syöpä, avoimia haavoja tai tulehdustiloja kehon yläosassa tai vakavia mielenterveyden oireita.

Hinta: 45€


REIKIHOITO

Reiki on energiahoitoa, jossa puhdistetaan kehoa ja mieltä huonoista energioista. Energiahoidon aikana hoidettavaa kosketetaan kevyesti vaatetuksen päältä. Asiakas voi istua tai olla selinmakuulla. Hoito kestää 60min. Hoito sopii hyvin hemmotteluun ja stressin poistamiseen. Hoito sopii kaikille henkilöille.

Hinta: 60€