YKSILÖOHJAUS

Wellness by Jaana tarjoaa yksilöohjausta vahvalla ammattitaidolla. Palveluihin kuuluu kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus sekä Joogan ja Pilateksen yksityistunnit. Palvelut toteutetaan Siilinjärvellä Jaanan kotona ja Iisalmessa PilatesMinnan studiolla tai asiakkaan kanssa yhteistyössä sovitussa muussa tilassa tai etäyhteyden välityksellä.

Varaa aika soittamalla 0443558723 tai sähköpostilla jaana@wellnessbyjaana.fi

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Kaipaatko itsellesi opastusta kehon ja mielen hyvinvointiin? Varaa aika kokonaisvaltaiseen hyvinvointivalmennukseen.

Valmennuksessa huomioidaan kehon sekä mielen hyvinvointi. Valmennuksen eteneminen on jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu, joten tarkkaa sisältöä en pysty täysin avaamaan, sillä toiset asiakkaat tarvitsevat enemmän tukea fyysiseen valmennukseen ja toiset henkiseen. Toisella asiakkaalla suurin haaste on liikunnassa, kun taas toinen saattaa kamppailla ravitsemuksen kanssa. Kuitenkin jokaisella kerralla kiinnitetään huomiota asiakkaan liikuntaan, ravitsemukseen, uneen ja henkiseen hyvinvointiin.

Olen käynyt Anu Kangasniemen Arvo- ja hyväksyntä pohjaisen lähestymistapa koulutuksen, joten valmennuksen taustalla on ohjata asiakasta kohti omien arvojen mukaista elämää.

Ohjaus tapahtuu keskustelemalla sekä tarvittaessa erilaisia harjoituksia apuna käyttäen. Jokaisen ohjauksen lopuksi luomme yhdessä tavoitteet ja lähetän yhteenvedon valmennuksesta asiakkaalle sähköisesti.

Yhden tapaamisen kesto on maksimissaan 1,5 tuntia.

Hinta:
89€
Lisäksi mahdolliset kilometrikorvaukset.

JOOGAN JA PILATEKSEN YKSITYISTUNNIT

Kaipaatko syventymistä Joogan tai Pilateksen maailmaan? Varaa aika yksityistunnille.

Tunnilla tehdään asiakkaan rajoitukset huomioiden Jooga tai Pilates harjoitteita sekä lopuksi asiakas saa hänelle suunnitellun yksilöllisen kotiharjoitteluohjelman.

Hinta:
89€/60min
Lisäksi mahdolliset kilometrikorvaukset.